Ximo Puig anuncia una campanya a Londres per a atraure inversions i impulsar les relacions comercials amb el Regne Unit

El president s’ha reunit amb l’ambaixador d’Espanya al Regne Unit dins de l’agenda institucional desplegada durant la seua visita a Londres.

Ximo Puig, ha anunciat la intenció d’impulsar una campanya a Londres per a captar inversions britàniques en la Comunitat Valenciana i promoure el comerç exterior amb aquest país.

En aquest sentit, ha avançat que s’organitzarà la celebració, l’any vinent, d’una setmana de la Comunitat Valenciana en la capital britànica, que comptarà amb la col·laboració de les cambres de comerç valencianes i de la institució homòloga londinenca. En la iniciativa, participaran les empreses que exporten regularment al Regne Unit, i també s’inclouran activitats culturals.

També ha demanat que es flexibilitze la mobilitat per a estudiants i treballadors amb la desaparició de la necessitat de visat per a estades que es prolonguen més enllà de 90 dies

La relació entre la Comunitat Valenciana i Gran Bretanya és fonamental i cal buscar les fórmules per a, després del Brexit i la pandèmia, resituar-nos. 

Deixa el teu comentari