Ximo Puig aposta per donar visibilitat a la pilota com “l’esport valencià per excel·lència” i reforçar la presència femenina

El president ha participat en el Palau en la presentació del campionat individual femení de ‘raspall’ Trofeu President de la Generalitat Valenciana-Bankia

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha afirmat que s’ha de donar major visibilitat a la pilota valenciana, de la qual ha considerat necessari fer l’esport valencià “per excel·lència”, i ha apostat per reforçar la presència femenina i el paper de les dones en aquest esport.

Així ho ha afirmat el president en la presentació en el Palau de la Generalitat del campionat individual femení de ‘raspall’ Trofeu President de la Generalitat Valenciana-Bankia, organitzat per la Federació de Pilota Valenciana.

“És una alegria poder rebre a totes les dones que estan fent de la pilota el que volem: que siga el nostre esport per excel·lència”, ha afirmat Puig.

En aquest sentit, ha destacat la necessitat de donar més visibilitat a aquest esport, al qual s’ha referit com “absolutament nostre” i que, ha afegit, “sense les dones, no seria el mateix”.

Per a això, ha subratllat la importància de la promoció de la pilota en les seues diferents modalitats en àmbits com l’educatiu. “Ara s’està implementant des de diferents àmbits, com les escoles, que són fonamentals; són l’espai bàsic”, ha defensat.

Deixa el teu comentari