Ximo Puig assisteix a la sessió constitutiva de les Corts Valencianes.

“Puig ha dit afrontar aquesta nova etapa amb “ànim, entusiasme, convicció i determinació” per a aconseguir que la legislatura “siga fonamental” per a aprofundir en el canvi positiu que ha patit la Comunitat Valenciana en els últims quatre anys”.

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha assistit a la sessió constitutiva de les Corts Valencianes. La desena legislatura s’ha obert amb l’elecció de la nova Mesa, que torna a presidir una vegada més Enric Morera amb la majoria dels partits polítics excepte Vox.

Ximo Puig ha destacat afrontar aquesta nova etapa amb “ànim, entusiasme, convicció i determinació” per a aconseguir que la legislatura “siga fonamental” per a aprofundir en el canvi positiu que ha patit la Comunitat Valenciana en els últims quatre anys.

Segons Puig, es tracta d’”aprofundir, avançar i aconseguir una comunitat oberta i progressista”, en la qual “tothom se senta bé, en convivència, en llibertat i en igualtat”. Sobre el futur Consell, ha explicat que serà un govern compromés amb la Comunitat Valenciana, decent, i que posarà l’interés general per damunt de qualsevol partidisme.

Puig garanteix que serà una legislatura apassionant en la qual els valencians hem d’avançar.

Deixa el teu comentari