Ximo Puig avança línies de suport per al manteniment d’empreses

S’han anunciat ja ajudes per al sector del taxi per valor de 4,5 milions d’euros

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat que la Generalitat destinarà 4,5 milions d’euros en ajudes directes al sector del taxi, al mateix temps que ha avançat que s’està treballant en altres línies de suport que s’aniran definint per al manteniment de les empreses valencianes i dels llocs de treball de sectors especialment afectats per la pandèmia.

A més, el màxim responsable de l’Executiu autonòmic ha explicat que la Generalitat elaborarà una radiografia de totes les empreses valencianes i els sectors econòmics més afectats per la pandèmia de la COVID-19 per a poder establir prioritats.

El cap del Consell ha mantingut una reunió per a analitzar les diferents mesures de suport als sectors econòmics amb alguns consellers, el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, la secretària autonòmica de Model Econòmic i Finançament, María José Mira, i el director general de l’Institut Valencià de Finances, Manuel Illueca.

Segons el president, el fonamental per als pròxims mesos és que no desapareguen empreses viables i, en aquest sentit, ha assenyalat que el Govern valencià treballarà conjuntament des de les diferents conselleries, sobretot les de l’àrea econòmica, per a ser més eficaces amb els recursos disponibles per a ajudar a les empreses en un moment de gran dificultat.

Amb l’elaboració d’una radiografia de totes les empreses valencianes i els sectors econòmics més afectats es podran establir mesures per a aconseguir la recuperació.

Deixa el teu comentari