Ximo Puig avança l’obertura d’una nova etapa d’obertura progressiva a partir del pròxim dilluns amb la vacunació del 90% de la població

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha avançat l’inici d’una nova etapa d’obertura progressiva a partir del dilluns, ja que en els pròxims dies s’haurà aconseguit la vacunació del 90% de la població amb pauta completa.

Així ho ha manifestat durant la clausura de la reunió conjunta del Comité Executiu i la Junta Directiva de la Confederació Empresarial Valenciana en la qual ha participat al costat del president de CEV, Salvador Navarro.

Durant la seua intervenció, el president ha destacat la pandèmia ha permés testar el valor del diàleg social en la Comunitat Valenciana.

El president s’ha referit a la necessitat d’ajustar el mercat laboral i apostar per la Formació Professional dual vinculada a l’empresa per a poder trencar les actuals bretxes existents entre oferta i demanda de treball.

Finalment, ha incidit en l’oportunitat que suposaran els fons europeus per a eixir de la situació conjuntural.

La col·laboració social i empresarial ha possibilitat generar l’estabilitat que permet establir les bases de la recuperació que preveuen el creixement de l’economia valenciana.

Deixa el teu comentari