Ximo Puig avança que la totalitat de les ajudes directes del Pla Resistir hauran arribat a les empreses i autònoms a la fi de juny

El president de la Generalitat assegura que ja s’han concedit més de 209 milions d’euros del Pla Resistir, la qual cosa suposa el 50% de les ajudes

El president de la Generalitat, Ximo Puig ha presidir la comissió de seguiment sobre les ajudes als sectors més afectats per la crisi de COVID-19, en la qual també ha participat el conseller d’Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler; el conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, i el conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España.

Puig ha avançat que la totalitat de les ajudes directes contemplades en el Pla Resistir, és a dir més de 400 milions d’euros, hauran arribat a les empreses i autònoms que les han sol·licitades a la fi de juny. 

Del total de les ajudes contemplades en el Pla Resistir, ja s’han pagat a les empreses i professionals autònoms més de 209 milions d’euros, la qual cosa suposa el 50% de les ajudes.

El cap del Consell s’ha referit a la gestió realitzada per l’Institut Valencià de Finances (IVF) en la concessió dels préstecs bonificables Horeca, dirigits a empreses que necessiten suport financer per a garantir la seua viabilitat. Actualment l’IVF ja ha concedit 80 milions d’euros en aquests préstecs bonificables que tenen un tram d’ajuda directa de fins al 30% de l’import sol·licitat.

Deixa el teu comentari