Ximo Puig confirma el tancament de l’hostaleria de la Comunitat Valenciana

Després de la reunió de la Mesa Interdepartamental han comparegut en roda de premsa el president de la Generalitat, Ximo Puig, i la Consellera de Sanitat Universal, Ana Barceló, per explicar les noves mesures de prevenció i actuació davant la Covid-19, que entraran en vigor el pròxim dijous, 21 de gener.

Davant l’onada de contagis que s’estan produint en els últims dies en la Comunitat Valenciana el president de la Generalitat, Ximo Puig, ha confirmat el tancament de tota l’hostaleria de la Comunitat. 

El govern valencià ha decidit endurir les restriccions i tanca, durant 14 dies, tots els bars, restaurants i cafeteries del territori valencià, excepte per al servei de menjar a domicili.

Altres mesures adoptades són el tancament de totes les intal·lacions esportives, excepte per als esportistes profesionals. El tancament del comerç a les 18 h a excepció d’establiments d’alimentació, farmàcies i els essencials. A més la Generalitat sol·licitarà al Govern d’Espanya que permeta el toc de queda a les 20h.

Aquestes mesures tindran un gran impacte en la vida de molts valencians i valencianes, però el nivell d’estres hospitalari i l’augment de la corba de contagis ha dut al Consell a prendre mesures tan restrictives per intentar guanyar la partida al virus.

Deixa el teu comentari