Ximo Puig destaca la importància de comptar amb una empresa com Balearia a la Comunitat Valenciana que contribuïsca a la reactivació de l’economía

El President de la Generalitat, Ximo Puig, ha participat en l’acte de presentació del nou ‘Fast Ferri’ de Baleària, a Dénia. Aquest nou tipus de vaixell redueix un 30% les emissions de diòxid de carboni

Puig, ha reivindicat la importància de comptar amb un sector logístic en la Comunitat Valenciana que contribuïsca a la descarbonització de l’economia.

El president, ha posat com a exemple del “lideratge” de la companyia naviliera en la transició ecològica i de la reactivació econòmic respecte al turismo i les comunicacions amb les Illes Balears.
S’ha mostrat partidari de comptar amb una política industrial europea comuna que permeta aprofitar els fons destinats a la recuperació per a contribuir a enfortir el teixit econòmic i la projecció de les empreses logístiques de la Comunitat Valenciana.

A més ha assenyalat que resulta “fonamental” aprendre les “lliçons” que proporciona la pandèmia, i una d’elles, ha argumentat, és la necessitat de comptar amb un sector industrial i logístic potent, capaç de competir i de satisfer les demandes del mercat intern.

Deixa el teu comentari