Ximo Puig destaca que la caiguda de la taxa d’atur és la millor dada des de 2007

El President ha destacat que en la legislatura s’han creat 195.600 llocs de treball, un increment del 10,5%, per damunt la pujada en Espanya, d’un 9,5%.

El President de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacat que el marc d’estabilitat generat en la legislatura pel Consell ha propiciat que la taxa d’atur se situa ja per davall de la mitjana estatal i a nivells de 2008.

Així s’ha pronunciat Puig després de reunir-se amb la ministra d’Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, el President de la Confederació Empresarial de la Comunitat, Salvador Navarro i els secretaris generals de CCOO-PV i UGT-PV, Arturo León i Ismael Sáez, per tal de tractar les línies d’acció del Ministeri d’Indústria en la Comunitat.

El cap del Consell també ha incidit en què l’indicador de l’atur juvenil es situa per davall de la mitjana espanyola amb una dada del 33,16% mentre que  fa quatre anys es trobava en el 50,7%.

El President ha assenyalat que aquest escenari és possible gràcies a l’esforç de les empreses, els treballadors i els esforços que es realitzen des del diàleg social pe ra generar un entorn favorable a la inversió.

Deixa el teu comentari