Ximo Puig ha mantingut una reunió amb agents socials de la Comunitat Valencia per a tractar qüestions relacionades amb la situació econòmica provocada per la COVID19

El president de la Generalitat Valenciana s’ha reunit hui amb el president de la Confederació Empresarial Valenciana, Salvador Navarro; el secretari General de CCOO del PV, Arturo León i amb el secretari General d’UGT del PV Ismael Sáez per tal d’iniciar un diàleg i assolir les bases de la creació de la Mesa General del Diàleg.

Tant Patronal com sindicats estan d’acord que cal arribar al consens per tal desenvolupar expectatives adequades encaminades a reactivar l’economia, l’ocupació i en definitiva la recuperació social i l’ajuda a les persones.

Han manifestat que entre tots cal arribar a un acord per a la transformació social del sistema productiu de la Comunitat Valenciana.

La Mesa General del Diàleg que es reunirà la pròxima setmana tindrà un procés de treball i un paper fonamental per arribar a un acord social i polític.

Comenta la notícia