Ximo Puig ha presentat una sèrie de propostes per a simplificar les gestions de l’empresa davant l’Administració Autonòmica

La Consellera de Justícia, Gabriela Bravo, ha assenyalat que es potenciaran els arbitratges per a agilitzar els procediments judicials

El President de la Generalitat, Ximo Puig, ha defensat el pas d’una Administració disciplinària a una Administració Cooperadora, en la que s’agilitzen els tràmits administratius.

Puig ha presentat, junt amb la consellera de Justícia i Administració Pública, Gabriela Bravo, una proposta per a simplificar les gestions de les empreses davant l’Administració Autonòmica.

El cap del Consell ha anunciat que, per donar resposta a les reivindicacions del món empresarial, la Generalitat va a firmar un conveni amb la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana.

A més, Bravo ha destacat que la seua Conselleria mantindrà reunions, entre altres, amb la presidenta del Tribunal Superior de la comunitat per promoure els arbitratges en els processos judicials que afecten a la circulació de crèdit.

Deixa el teu comentari