Ximo Puig insta a mantindre la unitat d’acció per a avançar cap a la normalització

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha mantingut una reunió de coordinació de seguretat de mesures COVID-19 amb l’objectiu de preparar el nou escenari que s’obri amb l’entrada en vigor, a partir del dimarts 8 de juny, de les noves mesures de protecció enfront de la pandèmia i la fi de les restriccions a la mobilitat nocturna.

Puig, ha explicat que l’objectiu de la reunió ha sigut impulsar la unitat d’acció de totes les administracions i forces de seguretat per a adaptar-se a la nova etapa de desescalada.

També, ha indicat que “ara estem en un altre escenari” gràcies a la vacunació, i ha instat la ciutadania a mantindre “màxima prudència” mentre avança el procés de vacunació, i a totes les institucions a “continuar amb la unitat d’acció i mantindre els objectius de contenció”, perquè el virus “encara està entre nosaltres i no podem baixar els braços”.

En aquest sentit, ha destacat que en les últimes setmanes s’ha produït un augment del nombre de contagis entre persones joves, per la qual cosa ha posat especial èmfasi a “mantindre la contenció perquè cap jove acabe a l’hospital”.

D’altra banda, s’ha abordat la necessitat d’intensificar la prevenció i l’actuació de les forces de seguretat per a evitar aglomeracions davant la celebració de festivitats com la de Sant Joan.

Deixa el teu comentari