Ximo Puig reivindica una ‘societat de respecte’ que aïlle el negacionisme científic i el democràtic

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha reivindicat, durant la seua intervenció en l’acte de lliurament dels Premis Rei Jaume I de 2021, una societat de respecte que aïlle el negacionisme científic i el democràtic perquè “erosionen el progrés construït a base d’avanços científics i de fortalesa ètica.

El president s’ha pronunciat així en la cerimònia de lliurament dels premis, que s’ha celebrat en la Llotja de València i ha estat presidida per Sa Majestat el Rei Felip VI.

Per això, ha insistit en la importància de consolidar una pacte per la ciència. 

El president ha recordat que fa un any en aquest mateix acte, no existia la vacuna. Hui, el 90% de valencians està vacunat.

En la present edició els guardonats són els següents, el premi en la categoria d’Economia s’ha concedit a Antonio Cabrales Goitia, catedràtic del departament d’Economia de la Universitat Carles III de Madrid. En la categoria d’Emprenedoria, el guardó ha recaigut en Benito Jiménez Cambra. Nuria Oliver ha sigut distingida amb el premi a les Noves Tecnologies; en la modalitat d’Investigació Bàsica ha sigut premiada Lícia Verde;  en Investigació Mèdica el guardó ha sigut atorgat a Eduard Batllé, finalment, la distinció sobre Protecció del Medi Ambient ha sigut per a Fernando Valladares.

Deixa el teu comentari