Ximo Puig sol·licita comparéixer en Les Corts per a informar sobre la situació sanitària i les actuacions del Consell davant la pandèmia per COVID-19

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha sol·licitat comparéixer en Les Corts per a informar sobre la situació sanitària i sobre les diferents actuacions del Consell davant la pandèmia de COVID-19 i les seues conseqüències en la Comunitat Valenciana.

El cap de l’Executiu autonòmic va avançar aquest dimarts aquesta decisió als i les portaveus dels grups parlamentaris en la Cambra valenciana, amb els qui va analitzar l’emergència sanitària, social i econòmica ocasionada pel coronavirus, en la cinquena reunió per videoconferència que manté amb ells. El president de la Generalitat ha celebrat una reunió setmanal d’aquestes característiques amb els síndics de les Corts per a oferir-los totes les dades de la crisi i atendre les seues propostes.

El president de la Generalitat ha anunciat també l’arribada del desé vol contractat per la Generalitat dins de l’Operació Ruta de la Seda per a proveir a la Comunitat Valenciana de material sanitari des de la Xina.

Ribera Televisió

RiberaTV naix l'any 1986 amb la idea de crear una televisió lliure i plural. En 2005 obté la llicència per la GV per a emetre en el marc legal de la TDT.

Deixa el teu comentari