Ximo Puig trasllada als grups parlamentaris informació sobre la situació de la pandèmia i les iniciatives adoptades per la Generalitat

Ximo Puig trasllada als grups parlamentaris informació sobre la situació de la pandèmia i les iniciatives adoptades per la Generalitat

El president ha explicat les principals mesures per a fer front a la crisi generada per l’expansió de la COVID-19

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha traslladat als grups parlamentaris de les Corts la informació sobre la situació sanitària de la pandèmia de COVID-19 i les principals mesures adoptades per a fer front a aquesta crisi.

El president ha mantingut aquest dimarts la cinquena reunió per videoconferència amb les i els portaveus dels grups parlamentaris de la Cambra per a analitzar l’emergència sanitària, social i econòmica ocasionada pel coronavirus.

En la trobada també han participat la vicepresidenta i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, i la consellera de Sanitat Universal, Ana Barceló.

La reunió ha permés oferir detalls sobre l’equipament amb el qual compte la Generalitat per a fer front a la COVID-19, així com sobre les iniciatives sanitàries i d’àmbit econòmic i social adoptades. A més, s’ha proporcionat informació sobre les diferents qüestions plantejades pels grups parlamentaris de les Corts.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.