Ximo Puig trasllada als grups parlamentaris informació sobre la situació de la pandèmia i les iniciatives adoptades per la Generalitat

Ximo Puig trasllada als grups parlamentaris informació sobre la situació de la pandèmia i les iniciatives adoptades per la Generalitat

El president ha explicat les principals mesures per a fer front a la crisi generada per l’expansió de la COVID-19

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha traslladat als grups parlamentaris de les Corts la informació sobre la situació sanitària de la pandèmia de COVID-19 i les principals mesures adoptades per a fer front a aquesta crisi.

El president ha mantingut aquest dimarts la cinquena reunió per videoconferència amb les i els portaveus dels grups parlamentaris de la Cambra per a analitzar l’emergència sanitària, social i econòmica ocasionada pel coronavirus.

En la trobada també han participat la vicepresidenta i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, i la consellera de Sanitat Universal, Ana Barceló.

La reunió ha permés oferir detalls sobre l’equipament amb el qual compte la Generalitat per a fer front a la COVID-19, així com sobre les iniciatives sanitàries i d’àmbit econòmic i social adoptades. A més, s’ha proporcionat informació sobre les diferents qüestions plantejades pels grups parlamentaris de les Corts.

Comenta la notícia