Xiquets i xiquetes de Paiporta aprenen hàbits de menjar saludables a través dels nous tallers de cuina per a escolars

Paiporta ha acollit aquest cap de setmana per primera vegada uns tallers de cuina en hàbits saludables i equilibrats per a escolars.

Organitzat per la Regidoria d’Educació i la Regidoria de Cultura, en col·laboració amb l’escola Valencia Club Cocina, al llarg dels quatre caps de setmana de novembre els xiquets i xiquetes paiportins d’entre 7 i 14 anys aprendran elaboracions amb l’objectiu d’educar-los en la importància d’adquirir hàbits alimentaris saludables i equilibrats, a través de la motivació, l’educació, l’aprenentatge i la diversió.

L’espai triat per a la posada en marxa d’aquests nous tallers formatius ha sigut la sala annexa del Museu de la Rajoleria. En el seu primer cap de setmana de funcionament, l’alcaldessa de Paiporta, Maribel Albalat; el regidor d’Educació, Alejandro Sánchez, i la regidora de Cultura, Esther Torrijos, han volgut acostar-se a conéixer el seu desenvolupament.

Impartits per professionals del món de la cuina amb experiència, i un programa didàctic adaptat per transmetre els valors d’una dieta variada mediterrània i un estil de vida saludable, al llarg d’aquests tallers xiquets i xiquetes utilitzaran producte valencià de temporada i elaboracions típiques.

Deixa el teu comentari