Xirivella renovarà 638 lluminàries abans de cap d’any

L’Ajuntament de Xirivella executarà, abans que acabe el 2020, la renovació de 638 lluminàries  en diferents punts de la localitat. Els nous fanals de tecnologia led disminueixen notablement la contaminació, el manteniment i el consum, a l’una que augmenten l’eficiència energètica i la capacitat d’enllumenat. Amb una inversió de 236.000 euros, la factura d’electricitat durant la vida útil de les noves lluminàries es reduirà en 65.000 euros anuals.  En termes percentuals, les xifres parlen per si soles: fins a un 80% en estalvi energètic i econòmic, i un altre punt en cost de manteniment i emissions CO₂. 

Lla tecnologia led permet una il·luminació de la via pública més confortable, segura i respectuosa amb el medi ambient, limitant la resplendor lluminosa nocturna i reduint la llum intrusa o molesta”.  

L’actual projecte inclou també la implantació d’un sistema lumínic intel·ligent al carrer Sant Joaquim del Pati, una via emblemàtica per acollir diferents actes festius locals. La possibilitat de regular la intensitat de l’enllumenat permetrà adaptar-lo a les necessitats de cada moment.

Deixa el teu comentari