Xufabike d’Alboraia, estrena el nou servei gratuït: “M’emporte la bici al treball”

Una nova modalitat per afavorir la mobilitat laboral amb bicicleta com a manera de transport amb distanciament social

Xufabike com a part de MibisiValencia és un sistema automàtic de lloguer de bicicleta pública. Representa una modalitat de transport urbà còmoda, econòmica i ecològica. Està disponible 24 hores, els 365 dies de l’any.

L’Ajuntament d’Alboraia va estrenar al gener dues noves estacions de Xufabike. Una a la platja de la Patacona (enfront de l’Avinguda Mare Nostrum) i una altra en Port Saplaya, en l’Avinguda de l’Horta (al costat de la parada de bus).

Hi ha un total de set estacions només a Alboraia, i gràcies a les estacions intermodals, es pot combinar el seu ús amb altres serveis dins de la xarxa MibisiValencia. Aquestes estacions estan en les següents ubicacions: Av. Alfauir, Av. Rotonda Mirador Els Tarongers (C/ Dr. Vicent Zaragozá), Rectorat de la UPV, Sant Isidre, Complex 9 d’Octubre, Campanar, Nuevo Centro, i en l’Hort de Senabre.

Amb la targeta Mobilis es poden agrupar els abonaments de Valenbisi, Xufabike i Metrovalencia.

Existeix la possibilitat d’abonar-se a partir de 12€ per any, a la pàgina web de MibisiValencia: http://www.mibisivalencia.es/xufabike/abonate.php

Amb l’objectiu d’afavorir la mobilitat laboral amb bicicleta com a manera de transport amb distanciament social, Xufabike ha posat en marxa una nova modalitat que estarà vigent des del 15 de maig fins al 31 de desembre de 2020.

Les persones usuàries que no disposen d’una estació de MIBISI prop del seu lloc de treball, podran donar-se d’alta en el servei “M’emporte la bici al treball”. Això els permetrà prolongar, de manera gratuïta, el préstec de la bicicleta durant tota la seua jornada laboral.

Els requisits per a accedir són:

– L’usuari ha de sol·licitar la seua inclusió a través del nostre servei d’atenció al client, indicant la direcció del seu lloc de treball.

– El servei es presta a demanda i sobre un nombre màxim de bicicletes/dia. Una vegada aconseguit aquest número, no s’admetran noves altes fins que es produïsca una baixa.

– Si un usuari no fa ús del servei durant 3 setmanes consecutives, causa baixa automàtica.

– L’usuari ha d’assegurar que la bicicleta estiga sota custòdia durant tot el període del préstec.

Comenta la notícia