XXV Volta a Peu a Alberic, Carrera de la Mona

8ª prueba de IX Circuit Caixa Popular Ribera de Xúquer 2019.

Aquest passat dissabte 18 de maig, es va celebrar la XXV VOLTA A PEU A ALBERIC, CARRERA DE LA MONA, on ens van obsequiar amb alguns productes destacant una saborosa mona. Les categories infantils van participar amb l’eixida dels més xicotets a les 18.00 hores. En l’absoluta participem 538 atletes dels quals 118 eren dones quasi un 22%, brau.

Carrera semiurbana de 8 quilòmetres a dues voltes i que passa per la “Muntanyeta” Paratge Natural d’Espanya, que amb les dues pujades al calvari es fa entretinguda. El primer a travessar la meta va ser Sergio Fayos Marín del Cresp Runners en 26:11, seguit de Khalid El Hissoluf del Caixa Popular Algemesí a 29 segons. Héctor Ruíz de l’Alejandro Sanz – Rickysporteam va ser tercer a 2 segons de Khalid. En dones la primera va ser la corredora de l’Alejandro Sanz – Rickysporteam Oreto Martínez Caballero en 32:45, segona classificada va ser Sandra Pla Sanchís del Caixa Rural Algemesí amb un temps de 33:04. La tercera va ser la júnior Alina Teodora Gabor també del Caixa Rural Algemesí a 7 segons de la seua companya d’equip Sandra Pla.

El president del Club Atletisme Alzira, Jesús Alcanyís continua pujant al podi en la categoria veterà C, aquesta vegada en tercer lloc amb un temps de 31:35.

La 9a. prova de l’IX CIRCUIT CAIXA POPULAR RIBERA DE XÚQUER serà amb la XXXV VOLTA A PEU “SANT ONOFRE” ALGEMESÍ, amb categories infantils i l’absoluta amb recorregut típic semiurbà de 10 quilòmetres el dissabte 1 de juny a la vesprada.