320 xiquets i xiquetes participen en l’Escola d’Estiu 2018 d’Alzira

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, i els regidors de Joventut, Albert Furió i Serveis Socials, Marina Mir, han visitat este matí els xiquets i xiquetes de l’Escola d’Estiu. Una Escola d’Estiu que està duent-se a terme al CEIP Pintor Teodoro Andreu des del dilluns 2 de juliol i que s’allargarà fins al 31 de juliol.

Un total de 320 xiquets i xiquetes, entre Infantil (153) i Primària (167), participen en l’edició d’enguany. 306 d’estos xiquets i xiquetes participaran en ella al llarg de la primera quinzena de juliol, i 265 durant la segona.

Gómez ha destacat que “sempre és un plaer visitar els xiquets i xiquetes de l’Escola d’Estiu. S’ho passen d’allò més bé amb la multitud d’activitats que hi ha preparades. Apostem, any rere any, per esta Escola d’Estiu i per les que programem en les diferents èpoques de vacances dels més menuts perquè els seus pares, mares i familiars puguen conciliar la vida laboral i familiar i, els xiquets i xiquetes aprofiten el seu temps lliure amb activitats educatives”.

Es tracta d’una activitat molt demandada per les famílies i que cada any es prepara des de la Regidoria de joventut per tal de facilitar la conciliació en període estival i al mateix temps aportar als xiquets activitats divertides i de socialització.

El regidor de Joventut, Albert Furió, ha comentat que “enguany, com a novetat, s’ha creat un blog en el que diàriament els pares, mares i familiars poden vore el que els seus fills fan cada dia a l’Escola”. El blog és http://eestiu2018alziratecnologica.blogspot.com/

Per la seua banda la Regidoria de Serveis Socials ha contribuït amb esta activitat identificant i incloent xiquets i xiquetes que requerixen suport social i augmentant el nombre de personal per tal d’atendre els xiquets i xiquetes. A més este programa, conjuntament amb el menjador i els campaments, suposa un suport addicional a les famílies i una alternativa d’oci.

Campus Atletisme

D’altra banda, hui han visitat l’Ajuntament d’Alzira els 80 xiquets integrants del Campus d’Atletisme, acompanyats pels seus 20 monitors. A les 9 del matí han sigut rebuts per l’alcalde d’Alzira al Saló Noble de l’Ajuntament, on han conegut la historia i funcionament de la casa del poble. En acabar han continuat la visita en el Museu Municipal d’Alzira.

Deixa el teu comentari