Almussafes convida els veïns a participar en la iniciativa “Clot solidari pel càncer”

El Club de Golf Almussafes i la Junta Local de l’AECC aprofiten el Torneig Decathlon de Nadal per a fomentar la solidaritat dels ciutadans

 El “Clot solidari” es durà a terme el divendres i el dissabte al Foressos Golf

Almussafes, a 14 de desembre del 2016. El Torneig Decathlon de golf es ‘vestirà’ de rosa per una bona causa els pròxims 16 i 17 de desembre. El Club de golf Almussafes i la Junta Local de la Lluita contra el Càncer del municipi patrocinaran, durant les dos jornades, una proposta solidària per a recaptar fons, el “Clot solidari pel càncer”. Esta acció tindrà lloc al camp del Foressos Golf, on es disputarà la trobada nadalenca esportiva oficial que reunix a més de 150 golfistes de referència en la Comunitat.

torneig-golf_cartellLa conscienciació social entorn el càncer i la recerca de fons per a la investigació d’esta malaltia és un objectiu vital per a la Junta Local de la Lluita contra el Càncer d’Almussafes. Per a demostrar el seu compromís amb les persones malaltes que batallen diàriament per a superar esta malaltia, en col·laboració amb el Club de golf del municipi i, amb l’entitat Foressos golf com coorganizadora, l’associació ha preparat una proposta solidària integrada en el pròxim Torneig Decathlon, el “Clot solidari pel càncer”.

Esta iniciativa, oberta al públic amb entrada gratuïta, tindrà lloc a les instal·lacions de primer nivell del club Foressos Golf els pròxims 16 i 17 de desembre durant tot el dia. Amb ella, el poble busca potenciar la solidaritat dels ciutadans, que podran realitzar les seues donacions a l’associació o participar en l’organització del clot amb els seus familiars i amics. En el lloc d’Almussafes s’entregarà un pernil al guanyador de la bola més pròxima i l’accés al sorteig de regals per als participants (amb una aportació de 5€ solidaris en el tee).

Aprofitant el golf com a vehicle, un total d’onze entitats i comerços del municipi, entre ells La Caixa, Cajamar, Esplai Esport, Carioca o Herbodietètica Prats, cediran regals per a la rifa solidària que es realitzarà el dissabte pel matí. Estos regals se sortejaran així mateix durant l’entrega de premis amb còctel als guanyadors del torneig el mateix dia per la vesprada, a partir de les 17 hores. Des de València, d’altra banda, també faran arribar altres objectes solidaris: tasses, botelles, bosses, agulles, palmitos, polseres, etc.

Un extens programa d’activitats

Emmarcat en el Torneig Decathlon, el “Clot solidari” s’obrirà el divendres pel matí. Al llarg de la jornada es durà a terme la venda i el sorteig dels regals solidaris cedits des de València i Almussafes. El dissabte, a més de la rifa i la venda de productes, està prevista la celebració d’un mercat ambulant nadalenc solidari. Ja a la vesprada, els regals aportats pels comerços d’Almussafes també se sortejaran a partir de les 17 hores, durant l’entrega de premis als guanyadors de la competició esportiva.

D’altra banda, a més dels trofeus i els premis que rebran els campions, esta gran competició oferirà un desdejuni abans de començar a jugar (el dissabte), un welcome pack per a tots els participants i carpes d’avituallament. Els golfistes tindran l’opció de jugar qualsevol dels dos dies i l’horari a tir de pistola estarà establit a les 9.30 hores. Quant a les modalitats, la prova es disputarà amb la modalitat individual stableford, dos categories masculines i una femenina. El preu per als abonats és de 25 euros i, per als no abonats, de 45.

 

 

Deixa el teu comentari