La Basílica de Sant Jaume acull el IV concurs d’interpretació d’orgue “Ioannes Baptista Cabanilles”

La Basílica de Sant Jaume acull aquest cap de setmana (divendres 12 i dissabte 13 de maig) la quarta edició del Concurs Nacional de Joves Organistes “Ioannes Baptista Cabanilles” que compta amb quatre finalistes.

El divendres, a partir de les 20 hores, està prevista l’actuació de Robert Xavier Ramírez Ribas i Pedro Aguiló Jiménez. El dissabte interpretaran les seues obres Pol Àlvarez Viciana i Ángel Montero Herrero.

Robert Xavier Ramírez és de Sabadell, procedeix de l’Escolania de Montserrat i ha finalitzat els estudis professionals de piano. Habitualment toca en l’església de la Santíssima Trinitat de Sabadell.

Pedro Aguiló, de Palma de Mallorca, ha finalitzat els estudis de piano i orgue, col•labora habitualment en l’Orquestra Simfònica dels Illes Balears i és l’organista titular de l’església de Santa Eulàlia de Palma.

Pol Àlvarez és de Terrassa i ha rebut ja diversos premis d’interpretació. Ha dut a terme nombroses actuacions i col•laboracions internacionals.

Ángel Montero és l’organista titular de la Catedral de Segòvia. Ha estudiat Filologia, a més de Piano i Òrgan.

El concurs està organitzat per l’Ajuntament d’Algemesí en col•laboració amb la Basílica de Sant Jaume i la Orquestra Simfònica de la Ribera.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.