Rafa García, d’Almussafes, es proclama segon en el XX Campionat d’Espanya de Compak Sporting

L’esportista, membre del Club de Caçadors “El Perdigó”, també va aconseguir l’or en la categoria de veterans en la trobada autonòmica de la Pobla de Vallbona

Amb els dos metalls, l’almussafeny tanca una temporada d’èxits i es consolida com una de les figures més prometedores del món de la caça

Almussafes, a 22 de juny del 2017. El tirador d’Almussafes integrant del Club de Caçadors “El Perdigó”, Rafa García, acaba de sumar dos nous èxits a una temporada brillant. Mentres que el passat 3 de juny l’esportista va obtindre la primera posició en l’autonòmic de Compak Sporting 2017 dins de la categoria de veterans, amb un score de 91/100 plats, este cap de setmana García s’ha adjudicat la medalla de plata en el nacional absolut que va acollir l’estació de Port Ainé (Rialp, Lleida).

L’esport continua brindant moltes alegries al municipi d’Almussafes amb estes recents victòries. En esta ocasió, és el Club de Caçadors “El Perdigó” el que està d’enhorabona. El passat 3 de juny, el tirador Rafa García, membre de l’entitat local, es va proclamar campió autonòmic de Compack Sporting 2017 en la modalitat de veterans, amb un score de 91/100 plats en la trobada celebrada en la Pobla de Vallbona. Gràcies a este triomf, García es va classificar directament per al XX Campionat d’Espanya de Compak Sporting que es va disputar el passat cap de setmana en l’estació de Port Ainé 2000, torneig organitzat per la Real Federació Espanyola de Caça (RFEC) els dies 16, 17 i 18 de juny. Durant el mateix, l’almussafeny va superar a la resta de rivals i es va imposar en segon lloc sumant un nou metall per a l’agrupació de la Ribera.

Amb estos resultats García posa el passador d’or a un any immillorable, encara que el 2016 també ocupa un lloc molt important en la trajectòria esportiva del tirador. L’estiu passat, el d’Almussafes es va adjudicar la quinta posició en el Campionat del món de Tir Esportiu al Plat, que va reunir a més de 1.000 participants d’esta disciplina a Itàlia, i també es va emportar l’or en el nacional i el bronze en l’europeu.

 

 

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.