Sol·licitud de concentració i lectura de manifest en la porta de l’ Ajuntament per a commemorar a les víctimes del terrorisme, i exigir la rendició definitiva de la banda terrorista eta

El pròxim dimecres 12 de juliol es complixen 20 anys de l’assassinat del jove regidor del PP a Ermua, Miguel Ángel Blanco, a mans de la banda terrorista ETA.

Dit assassinat va suposar un abans i un després en el sentir de la ciutadania espanyola, que eixírem al carrer per a exigir sense fissures el fi de la violència d’ETA. Per primera vegada les manifestacions i el rebuig de la violència foren més fortes que les bales.

Després d’este fet i amb centenars d’assassinats a les esquenes, l’organització terrorista que tant dany ha causat, es troba contra les cordes, tot i que encara no s´ha desarmat de manera que puga considerar-se definitiva la seua desaparició.

És per això que sol·licitem que el pròxim dimecres que ve 12 de juliol a les 11:30 hores en la porta de l’Ajuntament, es convoque una concentració en solidaritat, pel record i homenatge permanent a Miguel Ángel Blanco i a totes les víctimes del terrorismo; per a mostrar el nostre rebuig absolut al terrorisme
i per a exigir que la banda terrorista ETA demane perdó a les víctimes i es desarme definitivament.

GRUPO POPULAR AJUNTAMENT ALZIRA

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.