El CEIP Almassaf d’Almussafes ja disposa dels seus tres itineraris escolars del projecte Let’S Move

El CEIP Almassaf d’Almussafes ja disposa dels seus tres itineraris escolars del projecte Let’S Move

Esta mateixa setmana, la brigada municipal ha procedit a identificar les tres rutes més segures per al desplaçament dels escolars fins al centre educatiu

En els pròxims dies, seran els propis alumnes els que conclouran la iniciativa de senyalització, participant en les labors de pintura

Almussafes, a 8 de setembre de 2017. El CEIP Almassaf d’Almussafes continua avançant en el seu programa d’activitats emmarcades en el projecte Let’S Move, del programa europeu Erasmus+. De fet, els seus escolars ja tenen pràcticament concloses les estampes que identifiquen les tres rutes de mobilitat segura, saludable i sostenible, propostes des del propi centre educatiu d’infantil i primària. Operaris de la brigada d’obres de l’Ajuntament han començat a marcar, esta mateixa setmana, bona part de les estampes de les tres rutes dissenyades, identificades amb dos colors representatius, i en els pròxims dies alguns dels estudiants col•laboraran en la iniciativa, pintant part dels trams que encara no estan conclosos.

Els escolars del CEIP Almassaf Almussafes, centre educatiu que es troba entre els 15 que participen en el projecte Let’S Move de promoció de la mobilitat segura, saludable i sostenible, podran inaugurar en breu les tres rutes a peu per a desplaçar-se fins a l’escola.

Cada un dels itineraris, prèviament estudiats i dissenyats per la pròpia comunitat educativa sota la supervisió dels especialistes de l’Agència Energètica de la Ribera, i consensuats amb el propi consistori municipal, tenen una distància aproximada de 600 metres i estan senyalitzats amb empremtes de dos colors diferents però amb el mateix disseny. El roig assenyala el punt d’espera de l’escolar abans de creuar el carrer i el blau identifica l’alumne en moviment. Així mateix, s’estan instal•lant en les principals confluències dels esmentats recorreguts, uns senyals de circulació vertical que identifiquen, amb la seua corresponent imatge gràfica, la ruta escolar.

“La creació d’estos itineraris segurs per als xiquets i xiquetes fomentarà la seua autonomia a l’hora d’anar al col•legi a peu, al mateix temps que promovem els hàbits de vida saludables”, comenta el regidor d’Educació, Pau Bosch.

El projecte Let’S Move, que ja es troba en el seu segon any de desenrotllament, té com a objectiu promocionar els desplaçaments a peu als centres escolars. En la Ribera participen al voltant de 1.300 alumnes dels centres escolars CEIP Almassaf d’Almussafes, CEIP Sanchis Guarner de La Pobla Llarga, CEIP Pare Gumilla de Càrcer i La Encarnación de Sueca.

Deixa el teu comentari