Continuen les tasques de millora de camins de l’Ajuntament d’Alzira

Alzira, 22 de setembre de 2017. L’Ajuntament d’Alzira, a través de la Regidoria d’Agricultura, Medi Ambient i Consum que dirigix Pep Carreres, continua realitzant el manteniment i les tasques de millora dels camins rurals, actuacions que s’emmarquen dins del programa anual de la Regidoria, encaminades a fer un manteniment òptim dels camins rurals.

Així, esta setmana s’han emprés les tasques de desbrossament i manteniment en els camins de Ràfol i el Barranc de la Casella, on s’han reparat els desnivells i retirat les brosses del marge.
La propera setmana està previst que s’aborde el desbrossament del camí del Carasol de la Casella, a més de preparar la reparació d’un tram del camí de la Solana de la Murta sense oblidar la proximitat de Tot Sants, i la necessitat de tindre els accessos al cementeri en condicions òptimes.
El regidor responsable, Pep Carreres, ha indicat que amb la gestió mixta del manteniment i l’augment de pressupost destinat a camins rurals, es van a poder abordar més tasques, i amb més rapidesa. A més, el regidor aprofita per a recordar que partir del 2 d’octubre es torna a posar en marxa l’autorització de les cremes amb la deguda prevenció. Les sol•licituds hauran de tramitar-se de manera presencial en la seu de la clau.

Deixa el teu comentari