Centenars de jubilats i pensionistes d’Almussafes despedixen la setmana commemorativa en el seu honor

Un multitudinari dinar de germandat posà el passador d’or a una intensa setmana , organitzada per l’ajuntament per a honrar al col•lectiu

La diputada de Benestar Social, Mercedes Berenguer, invitada a l’acte oficial que enguany va destacar pel seu caràcter solidari

Almussafes, a 23 d’octubre de 2017. Prop de 900 majors d’Almussafes es van donar cita en el pavelló poliesportiu, durant la jornada d’ahir diumenge dia 22, per a despedir conjuntament la XXXIX edició de la Setmana dedicada en el seu honor. Este multitudinari dinar de germandat va posar fi a una àmplia agenda d’activitats commemoratives, que es van desenrotllar des del passat 16 d’octubre. Com en les anteriors edicions, la Regidoria de la Tercera Edat del consistori municipal, en col•laboració amb l’Associació de Jubilats i Pensionistes, va dissenyar una ambiciosa programació que enguany ha incorporat com a novetat la Festa de l’Orxata i que a més ha dotat a la la festa de clausura d’un caràcter solidari, ja que una part del benefici dels detalls de benvinguda als assistents s’ha destinat a la lluita contra el càncer.

L’Ajuntament d’Almussafes va despedir, ahir diumenge, la trenta-novena edició de l’homenatge als majors amb una missa oficiada en l’església parroquial Sant Bertomeu, seguida d’una cercavila amb la banda de la Societat Musical Lira Almussafense i el tradicional dinar de germandat. Un any més, la pista del pavelló poliesportiu municipal va congregar als quasi 900 jubilats i pensionistes assistents, entre les 14 i les 17.30 hores, moment de tancament de l’esdeveniment multitudinari.

El primer edil, Toni González, la regidora de la Tercera Edat, Paqui Oliver, i el president de l’Associació de Jubilats i Pensionistes d’Almussafes, José Dòria, van presidir l’acte de clausura de la festivitat dedicada als majors. A més, la cita va comptar amb la presència, entre altres personalitats, de la diputada de Benestar Social, Mercedes Berenguer, el vicepresident de la UDP, Salvador Marín, el president comarcal de la UDP, Sergio Tormos, i la directora del centre geriàtric ‘La Vila d’Almussafes’, Julia Grau.

Durant l’acte, en el que els comensals van disfrutar d’un complet menú integrat per un entrant, un plat calent i unes postres, es va dur a terme un sorteig de regals cedits pels establiments comercials i les associacions locals. A més, es va obsequiar tots els assistents amb un detall commemoratiu. “Enguany hem volgut unir diversió amb solidaritat i per això hem apostat per destinar part dels beneficis d’eixe regal de benvinguda a la investigació en la lluita contra el càncer”, constata Paqui Oliver, el qual en el seu discurs d’obertura de l’acte oficial va destacar la il•lusió i l’energia amb què els jubilats i pensionistes han acollit les diferents propostes culturals i lúdiques organitzades en el seu honor des de la regidoria que dirigix.

Per la seua banda, el president de l’executiu, Toni González, va posar en valor la cultura de l’esforç i la capacitat de sacrifici del col•lectiu. “Sou autèntics mestres de la vida, un gran tresor de l’experiència i de tots eixos valors que ens forgen com a persones i precisament per això mereixeu que des dels poders públics no ens oblidem de vosaltres, fent una política solidària d’importants ajudes, programes i servicis que milloren la vostra qualitat de vida i aposten per un envelliment saludable”.

Un centenar de majors va disfrutar del dinar sense eixir de casa
Els comensals congregats físicament en el pavelló poliesportiu no van ser els únics que van participar d’esta cerimònia de clausura. Un any més, l’Ajuntament d’Almussafes va fer extensiva esta celebració a quasi un centenar de jubilats que, a causa de condicionants físics, no van poder assistir al menjar de germandat. Els voluntaris del cos de Protecció Civil van ser novament els encarregats de distribuir els menús pels distints domicilis durant tot el matí.

Ribera Televisió

RiberaTV naix l'any 1986 amb la idea de crear una televisió lliure i plural. En 2005 obté la llicència per la GV per a emetre en el marc legal de la TDT.

Deixa el teu comentari