El Pla d’Accessibilitat d’Almussafes continua amb la construcció d’un gual en el carrer Major

L’objectiu d’aquesta intervenció, valorada en 4.007,14 euros, és facilitar el pas a la zona del parc del Sagrari i l’encreuament a l’església

Per al disseny de l’actuació, s’ha tingut en compte el problema de l’evacuació de les aigües pluvials, que es canalitzen sota la vorera                  

Almussafes, a 3 de novembre de 2017. L’Ajuntament d’Almussafes està duent a terme una actuació urbanística per a facilitar el pas a la zona del parc del Sagrari i l’encreuament a l’església. Amb un pressupost de 4.007,14 euros, el consistori està abordant la construcció de dos guals a tres pendents per a dotar d’una mínima continuïtat a l’itinerari. La Regidoria d’Urbanisme del consistori municipal continua d’aquesta forma endavant amb el desenvolupament del seu ambiciós Pla Integral d’Accessibilitat, que portarà a la localitat a ser totalment accessible per a persones amb mobilitat reduïda en un termini màxim de set anys.

Les actuacions urbanístiques desenvolupades per a complir amb el Pla Integral d’Accessibilitat d’Almussafes continuen endavant. Aquests dies, l’Ajuntament de la localitat està duent a terme l’execució de dos guals accessibles per a facilitar el pas a la zona del parc del Sagrari i l’encreuament a l’església, una mesura que es contempla a l’espera que es realitze l’estudi de l’entorn de la Plaça Major. L’empresa almussafenya Construcciones i Rehabilitaciones Tot Obra, S.L. està duent a terme aquesta intervenció, considerada com un contracte menor d’obres, en comptar amb un pressupost de 4.007,14 euros, IVA inclòs.

L’obra, que té com a objectiu dotar d’una mínima continuïtat a l’itinerari, consisteix en l’execució de dos guals a tres pendents, de manera que en el marge dret es realitzarà sobre la vorera existent, ja que el seu ample permet la seua construcció. No obstant açò, s’està ajustant l’ample del pas en la seua trobada enrasada amb la calçada a 1,60 metres, tenint en compte la possibilitat de continuació de l’itinerari per als vianants per la vorera. Tal com s’arreplega en la memòria del projecte, per al disseny de l’actuació s’ha tingut en compte el problema de l’evacuació de les aigües pluvials, donant continuïtat a la rigola mitjançant un pas canalitzat sota la vorera.

En el que a la vorera del marge esquerre es refereix, la intervenció inclou l’ampliació de la mateixa amb la finalitat de poder executar un gual a tres pendents de similars característiques que l’altre, amb el que s’assegura la continuació de l’itinerari per als vianants per la citada vorera. En aquest cas, els tècnics no consideren raonable ajustar l’ample a 1,60 metres, atès que es tracta d’una zona amb urbanització consolidada, per la qual cosa s’opta per l’equilibri entre les condicions existents

Ribera Televisió

RiberaTV naix l'any 1986 amb la idea de crear una televisió lliure i plural. En 2005 obté la llicència per la GV per a emetre en el marc legal de la TDT.

Deixa el teu comentari