Alcàntera de Xúquer organitza el I Concurs de Selfies Nadalencs

• Els participants hauran de realitzar-se un autoretrat amb elements decoratius que transmeten de forma original l’essència del concurs.

• Per a formar part del concurs, els interessats han d’inscriure’s en el consistori. Tindran fins al 27 de desembre per a presentar les seues imatges.

14 de desembre.– L’Ajuntament d’Alcàntera de Xúquer ha preparat el I Concurs de Selfies Nadalencs, un certamen pioner amb en el que els participants hauran de realitzar-se un autoretrat amb algun motiu nadalenc en la localitat. Els requisits que han de reunir els treballs presentats són que la fotografia ha de realitzar-se en el propi municipi i ha de tindre elements decoratius que transmeten de forma original i divertida l’essència del concurs.

Només s’autoritza un selfie per participant i pot ser personal o en grup. L’enviament s’ha de fer a través del correu electrònic a la direcció axuquer@gva.es i s’ha d’incloure el títol de la imatge, nom i cognoms, telèfon de contacte i un mail si és diferent del del missatge. En esta primera edició poden formar part tot tipus de públics, encara que els menors han d’entregar una autorització firmada pels pares que hauran d’arreplegar en el consistori. Així mateix, els concursants hauran d’inscriure’s en l’ajuntament i arreplegar les bases. Les obres s’arreplegaran fins al 27 de desembre, de dilluns a divendres en el registre en horari de 09:00 a 14:00 hores, i una vegada tancat el termini, es pujaran al perfil oficial de Facebook d’Alcàntera de Xúquer, on es podrà votar.

Haurà de temps fins al 3 de gener, moment en què es farà el recompte total de «m’agrada» en les fotos i es triarà al guanyador/a el mateix dia a les 13:00 hores. S’entregarà un premi individual i un grupal relacionats amb els dolços, en el Saló de Plens de l’ajuntament. «Es tracta d’una iniciativa per a fomentar la participació ciutadana, la fotografia i els valors del cooperativisme», va sentenciar l’alcalde, Julio Aurelio García.

Deixa el teu comentari