Alcàsser visita consellera infraestructuras

Obres Públiques inverteix més d’1,1 milions d’euros a millorar la carretera entre Alcàsser i el polígon industrial del Pla

La Consellera de vivenda, obres publiques i vertebració del territori, María José Salvador ha visitat l’obres realitzades en l’accés Nord a Alcàsser, que inclouen també un carril bici

Obres Públiques inverteix més d’1 milio d’euros a millorar la carretera entre Alcàsser i el polígon industrial del Pla.
La consellera d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador, ha destacat la inversió d’1.142.045 euros en la millora de la carretera que uneix el casc urbà d’Alcàsser amb el polígon industrial del Pla.

En la seua visita a les obres realitzades en l’accés Nord a Alcàsser, la consellera ha estat acompanyada per l’alcaldessa del municipi, Eva Zamora, i el director general d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat, Carlos Domingo.

Esta obra en l’avinguda de Torrent en Alcasser és qualificà per la consellera com una obra important i que se visibilitza d’allò més bé el que tracten de fer en les carreteres desde conselleria.

Sens dubte és un pas important que ha donat l’administració d’obres publiques.

L’obra que s’ha realitzat té el seu origen en el vial que comunica el casc urbà d’Alcàsser amb el polígon del Pla, a l’altura de la futura ronda. En aquest punt s’ha realitzat l’actuació mitjançant l’execució d’un enllaç de tipus glorieta.

Així mateix, aquesta actuació s’ha executat sobre la base de la carretera existent, que discorre amb una longitud aproximada de 300 metres per sòl no urbanitzable d’ús agrícola intensiu. Únicament en la seua connexió amb el casc urbà de la població, afecta parcialment a sòl urbà.

El traçat executat és el d’una carretera convencional de dos carrils, un per a cada sentit de circulació, de 3 metre,s amb vorals d’1,50 metres. Adossat al tronc principal, es disposa d’un carril bici de 3 metres d’ample i camins de servei de 5 metres d’ample.

El tram que travessa el barranc de Picassent, s’ha salvat mitjançant una estructura de bigues prefabricades formada per 3 obertures de 15,10 metres, recolzats en *cabeceros de piles i estreps. D’aquesta forma es resol els problemes de comunicació en cas d’avingudes entre els nuclis urbans d’Almussafes i Picassent i el polígon industrial del Pla.

Consellera de vivenda, d’obres publiques i vertebració del territorio. (De 0:00:1:41 a 2:18)
La zona industrial del Pla es troba situada al nord del casc urbà d’Alcàsser. L’única connexió que existeix entre el nucli urbà i aquesta zona industrial es realitzava per mitjà d’una sèrie de vials rurals que, al mateix temps, permeten l’accés dels propietaris a les parcel·les adjacents.

A açò cal afegir que el vial travessa el barranc de Picassent per un gual inundable, la qual cosa provocava que, en cas de pluges fortes o avingudes, quedara interromput, impedint la comunicació entre la població i el polígon industrial.

Deixa el teu comentari