Almussafes presenta el seu programa d’esquí 2017

Una eixida de cap de setmana a l’estació de Boí Taül, l’opció elegida

Enguany, la campanya està organitzada conjuntament pels ajuntaments d’Almussafes, Sollana i Benifaió

El consistori municipal continua apostant amb èxit per esta iniciativa esportiva, emmarcada en el període hivernal

 Almussafes, a 25 de gener del 2017. La Regidoria de Joventut del consistori d’Almussafes acaba de presentar la Campanya d’Esquí plantejada per al 2017, per primera vegada dissenyada a l’uníson amb els ajuntaments veïns de Sollana i Benifaió. Emmarcada en el programa d’oci específic hivernal que cada any s’oferta al col·lectiu de jóvens de la població, la iniciativa es desenrotllarà durant el tercer cap de setmanaa de febrer i el termini d’inscripció per a la mateixa ja es troba obert. L’ajuntament ha tornat a convocar una eixida a la neu per a tots els intrèpids amants de l’esport blanc que vullguen gaudir d’un cap de setmana complet amb diferents opcions al seu abast, com el carving o el snowboard. El preu públic establit per persona, de 165 euros, inclou els gastos d’allotjament i transport fins a l’estació de Boí Taül

Boi Taull 16Els amants de la neu ja poden formalitzar la seua corresponent inscripció per a participar en el programa d’esquí que es planteja com a eixida d’un cap de setmana a l’estació de Boí Taül, situada a Lleida. La proposta conjunta de les regidories de Joventut dels consistoris d’Almussafes, Sollana i Benifaió per a enguany passa per convidar els almussafenys a gaudir d’este esport d’hivern des del divendres 17 fins al diumenge 19 de febrer en la coneguda estació de muntanya ubicada al Pirineu català.

Esta excursió inclou la possibilitat de llogar material de carving o snowboard durant els distints dies a un cost de 35 i 36 euros respectivament, i rebre classes d’esquí personalitzades. El preu del viatge s’ha establit en 165 euros per persona i cap de setmana, import que inclou tant els gastos de desplaçament com el segur corresponent i el forfait. A més, els jóvens esquiadors s’allotjaran als apartaments ‘La Solana’ en règim d’allotjament un dia i en règim de desdejuni i mitja pensió l’altre.

El termini per a inscriure’s en esta activitat, que va començar el passat dia 9 de gener, romandrà obert fins al pròxim dia 3 de febrer en el Centre d’Informació Juvenil d’Almussafes (edifici de l’Arrossera), el Centre Cultural de Sollana i el Centre Cultural Enric Valor de Benifaió.

Tal com s’especifica en les bases de l’oferta, l’horari d’eixida està fixat a les 15 hores de la vesprada del divendres 17 de febrer des d’una de les tres localitats participants en funció de la quantitat d’esportistes inscrits.

“L’excursió anual a la neu és una proposta consolidada al nostre municipi. Almussafes té cultura de neu i, des del consistori local, continuarem treballant per millorar este programa esportiu i lúdic perquè complisca amb les expectatives del col·lectiu de jóvens”, explica l’edil de Joventut, Davinia Calatayud.

Ribera Televisió

RiberaTV naix l'any 1986 amb la idea de crear una televisió lliure i plural. En 2005 obté la llicència per la GV per a emetre en el marc legal de la TDT.

Deixa el teu comentari