Alzira acull un curs de formació del Col•legi d’Educadors Socials del 13 d’abril al 25 de maig

El termini d’inscripció està obert fins al 6 d’abril

Alzira 21 de març de 2018.– La Casa de la Cultura d’Alzira acollirà, del 13 d’abril al 25 de maig, el curs de formació del col•legi d’educadors i educadores socials de la CV, COOESCV, “L’educador/a social com a agent de canvi en coeducació i igualtat”. S’emmarca dins del seu pla de formació per a 2018 i amb el mateix col•labora el Centre de Participació Ciutadana de l’Ajuntament d’Alzira.

El termini d’inscripció per a participar d’este ja està obert i finalitza el 6 d’abril. Es realitzarà una sessió a la setmana, divendres de vesprada, de 17 a 21 hores. Un total de 30 hores, divendres 13, 20 i 27 d’abril i 4, 11, 18 i 25 de maig.

Els objectius del curs són:
– Conscienciar els col•legiats i col•legiades del COEESCV, així com els professionals de l’educació i persones interessades en este tema, al respecte de la importància de la consecució de la igualtat entre sexes.
– Formar-los perquè integren la perspectiva de gènere, tant a la seua vida personal com en la professional, en l’activitat o activitats educatives que porten a terme.
– Capacitar-los per a ser agents de canvi en l’eradicació del sexisme i la violència de gènere en la societat.

Tota la informació al respecte del curs, preu de la matrícula, etc., es pot consultar en
https://goo.gl/Nhmsq7.

Els participants en el curs rebran un certificat oficial emés pel Col•legi Oficial d’Educadores i Educadoros Socials de la Comunitat Valenciana.

Deixa el teu comentari