Alzira, referent per a diversos ajuntaments en les municipalitzacions i en les polítiques de treball

Alzira, 6 de març del 2018. L’Ajuntament d’Alzira ha rebut en aquests dies les visites de regidores i regidors d’Ibi i d’Altea a fi de conéixer les polítiques de municipalitzacions de serveis i també dels plans d’ocupació i de l’Agència Municipal IDEA.

Representants de l’Ajuntament d’IBI de distints grups municipals es van reunir amb l’alcalde Diego Gómez i el regidor de Funció Pública i Organització, Ivan Martínez, per conéixer el procés que es va realitzar en les municipalitzacions de les instal•lacions esportives municipals, Alzira Ràdio i el personal de neteja, que ha permés mantindre els llocs de treball, així com encetar un procés públic de selecció de personal, a més de generar més ingressos per a les arques municipals i arribar a una major quantitat d’usuaris.

Per una altra banda, Ivan Martínez, com a responsable de l’àrea de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus, així com tècnics d’IDEA, van rebre als/a les regidors/es de l’Ajuntament d’Altea per a conéixer i implementar les polítiques de formació, plans d’ocupació i l’oficina de projectes europeus que es du a terme a Alzira.

Deixa el teu comentari