La Biblioteca de Cullera presenta el seu club de lectura

S’oferix a la ciutadania un espai per al desenvolupament personal i d’enriquiment mutu a través dels llibres

A partir de demà els veïns i veïnes de Cullera disposaran d’un punt de trobada on potenciar la seua capacitat crítica i comunicativa i en el qual aprendre noves eines per a l’expressió.

Ho faran en el Club de Lectura de la Biblioteca Municipal, un espai grupal en el qual els lectors, acompanyats per un mediador, es reuniran una vegada per setmana per a comentar un llibre prèviament seleccionat.

L’acte de presentació tindrà lloc demà a les 19 hores en la Sala de Juntes de la Casa de la Cultura. Els ja inscrits, quasi una vintena, aprofitaran per a conéixer-se i fer la selecció del primer llibre.

Els interessats només han d’emplenar el formulari d’inscripció que es pot aconseguir i s’ha de lliurar en la mateixa Biblioteca Municipal.

L’assistència al club és totalment gratuïta i els llibres seran facilitats pel mateix centre. A més, es faran activitats culturals al llarg de les cites com a complement a les sessions.

Les reunions tindran lloc cada dijous de 19 a 20.30 hores en la Casa de la Cultura.

L’ajuntament recorda que les inscripcions romanen obertes i es crearà un major nombre de grups d’haver-hi un augment en la demanda de participació.

El club partix amb algunes senzilles premisses tals com que no és necessari llegir en veu alta en les sessions ni participar de manera forçosa en els debats. A més, es pot assistir a les reunions encara que no s’haja tingut temps per a acabar de llegir el llibre.

La iniciativa, a més de fomentar l’hàbit de la lectura, servix per a augmentar l’horitzó literari, arribant a trobar-se el lector amb lectures que mai abans havia tingut en compte.

Deixa el teu comentari