Burjassot celebra aquest cap de setmana el seu cuestació anual en la lluita contra el càncer

La Junta Local contra el Càncer de Burjassot va a celebrar aquest cap de setmana, els dies 19 i 20 de maig, el seu cuestación anual per a lluitar contra la malaltia. Com sempre, tot el recaptat anirà íntegrament a la lluita contra el càncer.

A més de les diferents taules petitorias que se situaran en les portes de les parròquies del municipi, les voluntàries de la Junta Local van a estar també per les artèries comercials de Burjassot i pels seus carrers amb les guardioles verdes tan característiques de la cuestación.

En aquests dies, des de la Junta s’està treballant també perquè tot estiga llest el diumenge 3 de juny a les 10 del matí per a donar el tret d’eixida a la III Carrera i Marxa Solidària contra el càncer.

Les inscripcions, tant de la carrera com de la marxa, es poden realitzar des d’https://www.toprun.es/ fins al pròxim 31 de maig i el preu, en tots dos casos, és de 5€, que es destinaran íntegrament a la lluita contra la malaltia.

Des de la Junta Local contra el Càncer de Burjassot han informat que es poden comprar els dorsals per a la marxa també en diferents comerços del municipi, concretament en De Mel Moda Infantil, Complements Didal, Forn El Dolcet, La Merceria i Dolços Latorre.

Deixa el teu comentari