Burjassot viu un cap de setmana d’intensa activitat en les seues Festes Patronals

La música i els colors, han sigut els protagonistes indiscutibles del cap de setmana en els actes que Burjassot està vivint en les seues Festes Patronals en honor a Sant Roque. Actes que entren aquesta setmana en la seua recta final i en els quals, en aquest cas, el protagonisme serà per a la pólvora i per als xicotets de la casa.

El cap de setmana començava a Burjassot el divendres a la nit amb la posada en escena, en una Plaça de l’Ajuntament omple a vessar de públic, del musical “2Atrevits RASvestidos”, una gran aposta visual tant en escenografia com en vestuari que va oferir una banda sonora amb grans èxits i referents dels diferents gèneres musicals de l’actualitat.

El dissabte agafava el testimoni el tribut a Etopa i Extremoduro per a donar pas, el diumenge 12 d’agost, a la carrera més divertida i colorista que se celebra a Burjassot al llarg de l’any: la Color Fest que, eixint des de la Plaça de l’Ajuntament, recorria diferents carrers del municipi deixant un bon reguer de colors, rialles i ganes de passar-ho bé.

La divertida carrera va finalitzar en l’aparcament de l’estació de metro de Burjassot on es va celebrar una gran macro discomóvil en la qual va haver-hi servei de barra i festa de l’aigua.

Deixa el teu comentari