Carlet aposta per unes Festes segures i incrementarà els controls d’alcoholèmia.

Carlet controlarà el consum d’alcohol durant les festes a més de continuar amb les campanyes de conscienciació que ja es feren en les passades fets. Els Festes del 2018, l’Ajuntament i la policia local han determinat una sèrie de mesures per tal d’evitar el consum excessiu d’alcohol en determinats actes de les Festes Majors del pròxim mes de setembre, perquè es duguen a terme amb total normalitat.

La passada setmana, festers i Ajuntament es reuniren per a determinar les mesures suplementàries per a evitar situacions negatives per a la festa, per això una de les primeres mesures que s’ha acordat és la realització de controls d’alcoholèmia tant el dia de la cavalcada com en el ral·li humorístic, tenint en compte que estes dos activitats impliquen la conducció de vehicles.

Festers i Ajuntament han acordat que els controls d’alcoholèmia es faran abans d’iniciar-se estos dos actes i queda en mans de les forces de seguretat controlar que la situació es mantinga al llarg de la celebració. El regidor de Festes, Josep Mur, ha incidit en el fet que «els controls s’establixen com a mesura preventiva, però també impliquen sancions i fins i tot, impedir a qui no estiga en condicions participar en estes activitats, hem de vetlar per unes festes segures i posarem tots els mitjans al nostre abast perquè l’abús d’alcohol impedisca disfrutar de la festa i a més done una mala imatge de les activitats festives.»

D’altra banda, l’Ajuntament donarà continuïtat a les campanyes que es feren per primera vegada l’any passat. La Regidoria d’Igualtat i les regidories de Joventut i Festes de l’Ajuntament de Carlet llançaran les campanyes de conscienciació contra les agressions sexistes i a favor d’unes festes segures i responsables amb el consum d’alcohol. Campanyes adreçades a la gent jove i que centraran el seu impacte en les zones més concorregudes de públic. D’una banda, la campanya «No, sempre és no» per unes festes sense agressions sexistes. D’altra banda, se suma una altra campanya de cartells publicitats sota el lema «Més cap, menys alcohol», que aposta per unes festes segures i responsables sense abusar de l’alcohol. L’àmbit de la campanya serà el mateix que l’anterior i també es farà la distribució de cartelleria en la zona destinada a la gent jove a més de missatges a les xarxes socials.

Deixa el teu comentari