Carlet renovarà els vestidors del camp de futbol després de quasi 30 anys

La renovació dels vestidors també afectarà als infantils ubicats al camp de futbol 7 i 11.

L’Ajuntament de Carlet ha sol·licitat que esta obra de renovació completa dels vestidors de davall de les grades siga inclosa en el pla d’inversions financerament sostenibles de la Diputació de València. A més d’estes obres per a millorar les instal·lacions del vestidors del camp Riu Magre, també s’iniciarà a través del programa de la Diputació de València la renovació dels vestidors del camp de futbol 7 i 11, dos adequacions molt demandades davant el mal estat de les instal·lacions i l’ús massiu que tenen.

A hores d’ara, el projecte que està més avançat és la rehabilitació dels vestidors del camp de futbol 7 i 11, que tindran un cost de vora 90.000 euros i que suposa una renovació total dels vestidors infantils corresponents a estes dos instal·lacions integrades al Poliesportiu municipal. Les obres suposaran la creació de nous vestidors, amb una nova distribució. També se substituiran les instal·lacions d’aigua i de llum, així com es comptarà amb dutxes i lavabos nous. A més, estes obres preveuen també la creació d’un nou accés independent als lavabos per la façana independent.

Junt amb estes obres, l’Ajuntament de Carlet treballa per tal de renovar a poc a poc les instal·lacions esportives, i per això la rehabilitació dels vestidors del camp Riu Magre s’han sol·licitat a un altre pla de la distribució. En este cas, el pressupost és de 175 mil euros i contempla una renovació d’unes instal·lacions fetes en 1990. Actualment hi ha dos vestidors, que volen convertir-se en quatre totalment independents a més d’un vestidor per a àrbitres i una sala de massatges i infermeria.  Les obres es completen amb la substitució de les instal·lacions de l’aigua, electricitat per tal d’adaptar-les a la normativa actual i amb materials més moderns. També se substituiran les lluminàries per LED per a aconseguir un estalvi energètic i es millorarà l’aïllament de les instal·lacions per evitar corrents d’aire.

Segons explica el regidor d’Esports, Ramon Boronat, «es tracta de dos obres molt necessàries i molt demandades, que formen part d’un projecte de modernització i rehabilitació de les instal·lacions esportives, instal·lacions molt deficitàries pel pas del temps i la falta d’adequacions progressives i, d’altra banda, per l’alta utilització que tenen per part dels equips de la nostra ciutat».

Deixa el teu comentari