Els carrers d’Hort dels Frares i Santa Rita s’obriran el dimecres 19 de setembre

El passat mes de maig, s’iniciaren les obres de conversió en zona de vianants, dels carrers Hort dels Frares i Santa Rita, carrers molt representatius i transitats d’Alzira, que a partir d’ara entrarà en una nova etapa, amb una nova imatge que aportarà més comoditat als vianants, al veïnat i al comerç. Una vegada finalitzades les obres, estos carrers s’obriran al transit de vianants el dimecres 19 de setembre a partir de les 12 hores.

Tal i com ja es va explicar, estes obres de condicionament han sigut més que un canvi d’imatge, s’han renovat les xarxes de sanejament i d’aigua potable a més del paviment, que fan d’este carrer tan emblemàtic un nou carrer obert al futur, amb una major mobilitat per al vianant al mateix temps que representarà un avantatge per al comerç de la zona.

Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, declara que,”Hem realitzat diferents actuacions als dos carrers, com és la renovació del clavegueram i el canvi de les xarxes d’aigua potable, les quals, hem de dir que estaven en pitjors condicions del que s’esperava, com també el nou disseny de l’empedrat. Tots els elements incorporats a esta nova imatge, sens dubte se suma als canvis que està vivint la ciutat, per tal de convertir-se en una Alzira actual, moderna, còmoda, sostenible i acord amb els temps que vivim.”

El Regidor, finalitza agraint al veïnat per la paciència i comprensió durant el temps de la durada de les obres.

Deixa el teu comentari