Ciutadans (Cs) d’Alzira conmemora el Dia Internacional dels Drets dels Xiquets i Xiquetes

• María José Llopis: “Hem d’invertir en els més menuts per a garantir-los el benestar perquè ells són el futur”

Alzira, dilluns 20 de novembre de 2017. La portaveu de Ciutadans (Cs) d’Alzira, MªJosé Llopis, en el Dia internacional dels Drets dels Xiquets i Xiquetes, ha manifestat la seua “preocupació pel futur dels més menuts”. Llopis també ha assenyalat que “hem d’invertir en ells per garantir-los el benestar perquè ells són el futur”.

La regidora ha destacat que “apostar pel futur dels xiquets significa invertir en educació i en desenvolupament i investigació”. “En el nostre entorn més proper, podem millorar els espais dedicats als xiquets com són els parcs, podem garantir unes instal·lacions dignes a tots els centres educatius, així com promoure i fomentar la participació dels infants en la vida cultural i social de la ciutat”, ha explicat la regidora d’Alzira.

A més, ha indicat que “cal dur a terme polítiques de sensibilització per a evitar l’abús entre els xiquets i adolescents, realitzar campanyes perquè des de la infància es promoga l’empatia amb la resta de persones, siga quina siga la seua condició i les seues circumstàncies personals”. La coordinadora de Cs a Alzira ha recordat que “la feina per a la no exclusió de certs col·lectius ha d’iniciar-se en l’edat primerenca per tal de formar persones tolerants, respectuoses i sensibles amb el seu entorn”.

A la ciutat d’Alzira, Ciutat Amiga de la Infància, cada 20 de noviembre, es celebra el Consell de Xiquets i Xiquetes per commemorar la Convenció sobre els Drets del xiquet. Llopis ha subratllat que “aquests xicotets detalls són importants per a dignificar la figura dels més menuts, però no hem d’oblidar que queda molt per fer i no podem parar”.

Deixa el teu comentari