El Club de Tir amb Arc d’Almussafes segueix sumant èxits

L’associació aconsegueix sis nous podis en el Tercer Tiratge de la Lliga Comunitat Valenciana de Sala i el XII Trofeu Ciutat de Villena

Ara es preparen per a l’autonòmic de gener, l’Absolut d’Eivissa, i el de Cadets i menors de 14 anys de la ciutat de Langreo, a Astúries

Almussafes, a 28 de novembre de 2017. La vitrina de trofeus del Club de Tir amb Arc d’Almussafes ha fet lloc per a incorporar set noves medalles. Sis dels seus integrants van aconseguir pujar al podi en el Tercer Tiratge de la Lliga Comunitat Valenciana de Sala i el XII Trofeu Ciutat de Villena. A més, Nerea López, resident en el Centre d’Alt Rendiment de Madrid i membre del club, ha aconseguit l’or en el tercer tiratge de la lliga madrilenya.

El Tercer Tiratge de la Lliga Comunitat Valenciana de Sala i el XII Trofeu Ciutat de Villena han resultat ser tot un èxit per als integrants del Club de Tir amb Arc d’Almussafes. L’associació segueix sumant medalles gràcies a l’intens treball realitzat en els entrenaments de les últimes setmanes. Aquest esforç s’ha vist recompensat amb nombrosos podis en aquesta important trobada esportiva celebrada el cap de setmana passat en la localitat alacantina.

En Cadet Femení, María Gómez va ser primera i Yolanda Lucha tercera. Ferrán Rodrigo plata en l’apartat masculí. En infantil, Emi Lucha va ser segon en infantil i Beatriz Polo primera en arc compost. Quant als sèniors, Emilio Lucha va ser vuité, Vicenta Palacios primera en arc nu femení i Vicente Polo quart en compost veterans.

Per la seua banda, l’esportista d’elit local Nerea López, resident en el Centre d’Alt Rendiment de Madrid, ha pujat al més alt del calaix en el tercer tiratge de la lliga madrilenya celebrada en la ciutat de Galapagar.

Des de l’entitat feliciten a tots i totes per aquestes destacades posicions i els emplacen a seguir entrenant amb la mateixa intensitat per a preparar les pròximes competicions, que són l’autonòmic que es disputarà a Almussafes al gener, l’Absolut d’Eivissa, i el de Cadets i menors de 14 anys en la ciutat de Langreo, a Astúries.

Deixa el teu comentari