El CPC D’Alzira, exemple a nivell socio-comunitari dins l’àmbit universitari

Alzira 5 de març de 2018.– El Centre de Participació Ciutadana de l’Ajuntament d’Alzira ha rebut la visita d’un grup d’alumnes i professors de la Universitat Jaume I de Castelló. Esta universitat utilitza el pla de centre del CPC com a punt de partida dins de l’assignatura de psicologia comunitària i psicologia de la intervenció psicosocial en Serveis Socials.

Per esta raó, el motiu de la visita al centre in situ per tal de conéixer de primera mà les instal•lacions i la intervenció que desenvolupen els tècnics de Serveis Socials adscrits al centre.

Els representants de la UJI que vinguéren a Alzira també feren una exposició del treball que realitzen al departament de Psicología Evolutiva, Educativa, Social i Metodologia encapçalat per Raquel Agost, ja que han fet un estudi i una proposta d’àrees de rehabilitació, regeneració i renovació urbana amb motiu de la tramitació del Pla General Estructural de Castelló de la Plana, que té relació amb indicadors socials i de participació ciutadana.

La regidora de Serveis Socials, Marina Mir, ha manifestat que “sempre és gratificant ser un exemple a seguir a nivell socio-comunitari dins l’àmbit universitari i rebre visites d’este tipus són una bona mostra del treball ben fet des del CPC. No és la única visita d’universitaris que hem rebut, ja que l’any passat vam rebre visites de diferents titulacions i centres educatius de València i també tècnics del CPC s’han desplaçat fins diferents facultats per tal d’explicar el funcionament d’un centre d’estes característiques”.

Deixa el teu comentari