Cs d’Alzira presenta una moció per a garantir l’adaptació de tots el parcs de la ciutat a mitjà i llarg termini

María  José Llopis: “Volem que Alzira siga, en uns anys, una ciutat adaptada a les necessitats i característiques de tots els xiquets”

Alzira, divendres 23 de febrer de 2018. La portaveu de Ciutadans (Cs) a Alzira, María José Llopis, ha presentat una moció “per a garantir l’adaptació de tots els parcs de la ciutat a mig i llarg termini”. Llopis ha explicat que “no pretenem que hi haja parcs exclusivament adaptats, sinó que tots els parcs de la ciutat siguen accessibles per a tots els xiquets, independentment de les seues característiques”.

 La regidora de Cs ha assenyalat que “és d’esta manera com s’ha de treballar per la inclusió”. També ha matisat que “s’ha d’evitar que este servei quede centralitzat únicament en una zona de la ciutat”.

Llopis ha explicat que “en la moció, demanem que el Ple es comprometa a adaptar, almenys, un parc per any”. La regidora ha assegurat que “entenem que els tècnics hauran de decidir l’ordre atenent l’afluència i necessitats de cada zona”. “En uns anys, hauríem de poder dir que Alzira és una ciutat adaptada per als més menuts amb dificultats de qualsevol tipus”, ha conclòs Llopis.

Deixa el teu comentari