Cullera acollirà el 27 de juliol el campionat d’Espanya de boxeig professional

La competició nacional torna a la província de València després de 21 anys d’absència.

Cullera acollirà aquest juliol un gran esdeveniment esportiu. La ciutat ha sigut escollida per a la celebració del Campionat d’Espanya de Boxeig professional. La competició tindrà lloc el pròxim 27 de juliol i com a escenari s’ha designat el camp de futbol municipal Aèria.

Es tracta d’un campionat que serà històric i que coincideix amb el 90 aniversari del primer campionat nacional que es va celebrar a la ciutat de València en 1928.

En la presentació d’aquest campionat han participat també els dos boxejadors que es disputaran en una gran final el títol de campió d’Espanya. Tots dos s’han mostrat convençuts de què serà un dels millors campionats que es van a fer.

L’inici de la vetllada serà a les 9 de la nit amb una ambientació prèvia.

El preu de les entrades s’ha fixat pensant en totes les butxaques, ja que, comprant de forma anticipada, l’espectacle es podrà veure des de 20 euros.

A més del combat estrella, l’últim de la vetllada del 27 de juliol, es podrà gaudir d’altres 5 combats de boxeig professional i diversos enfrontaments de modalitat olímpica entre els millors boxejadors de la Comunitat.

Deixa el teu comentari