Cullera dóna suport a les reivindicacions de l’IES Llopis Marí

El centre reclama a la conselleria millores en les cuines del cicle d’Hostaleria per a mantindre la qualitat de l’ensenyament

visita-ies-llopis-mari-1CULLERA. 23-11-16. El govern del canvi a l’Ajuntament de Cullera ha tornat a posicionar-se al costat dels centres educatius de la localitat en les seues reivindicacions davant les autoritats autonòmiques.

Este dimarts, l’alcalde, Jordi Mayor i la regidora d’Educació, Sílvia Roca, acompanyaren en primera persona l’equip directiu de l’IES Llopis Marí durant la visita a les instal·lacions del centre del director territorial de la Presidència de la Generalitat, Francisco Molina, per conéixer de primera mà les necessitats de millora que reclama l’institut.

Era la primera vegada que un director general visitava el centre per escoltar les seues peticions —les quals se centren sobretot en millores d’infraestructures—, el que no deixa de sorprendre els responsables municipals, segons han manifestat.

La directora de l’institut, Assumpta Cebolla, exposà les actuals deficiències. La més important de totes és la renovació de les cuines del cicle formatiu d’Hostaleria, ja que estes instal·lacions tenen més de vint anys i cal rehabilitar-les per a mantindre la qualitat actual d’estos ensenyaments de formació professional.

No en va, es tracta d’uns dels més prestigiosos en la seua branca arreu de la Comunitat Valenciana. Com a prova d’això, cal assenyalar que d’este centre han eixit algunes estrelles Michelin.

D’altra banda, s’han fet peticions per a millorar el tancat que envolta les instal·lacions de l’institut i s’ha demanat la neteja d’alguns dels solars que l’envolten. Pel que fa a este últim aspecte, el consistori s’ha compromés a la seua adequació en aquells casos en què siguen de propietat municipal.

Deixa el teu comentari