Cultura atorga el premi a la millor exposició d”Obert València’ a la galeria Rosa Santos per l’exposició de Fermín Jiménez

La Conselleria d’Educació, Cultura, Investigació i Esport ha atorgat el premi a la millor exposició d’obertura de la iniciativa “Obert València” a la galeria Rosa Santos per l’exposició de Fermín Jimenez.

La directora general de Cultura i Patrimoni, Carmen Amoraga, ha assistit a la presentació de la iniciativa ‘Obert València’ de l’Associació de Galeries d’Art Contemporani de la Comunitat Valenciana, en què participen les galeries d’art de la ciutat de València.

‘Obert València’ és una iniciativa que enguany compleix la seua sisena edició. Des de hui a les 17.00 hores, i durant aquest cap de setmana, les galeries d’art valencianes obrin les seues portes al públic per a mostrar les seues col·leccions i divulgar les creacions dels seus artistes. Visites guiades per les galeries, taules redones sobre art i ‘performances’ són altres de les activitats que complementen el programa d”Obert València’.

En la roda de premsa de presentació també han participat la presidenta de l’Associació de Galeries d’Art Contemporani de la Comunitat Valenciana, Rosa Santos; el director de l’IVAM, José Miguel García Cortés; la representant de DKV, Alicia Ventura; de la Fundació Hortensia Herrero, Elena Tejedor, i de l’empresa Gandía-Blasco, Alejandra Gandía-Blasco.

Deixa el teu comentari