Demà es posen a la venda les entrades dels concerts del 9 d’octubre

Les 1.000 primeres entrades són a 7 euros

Alzira, 31 de maig de 2018.- Demà, divendres 1 de juny, a partir de les 9 del matí, es posen a la venda les entrades per al concert del 9 d’octubre, que serà dilluns 8 d’octubre al Recinte Firal. A dia de hui, ja estan confirmats dos dels concerts: Txarango i La Fúmiga.

Les entrades es poden comprar al Gran Teatre en horari de dimarts i dijous de 19.30 a 21 hores. En Instant Ticket, mitjançant la web www.instanticket.es les 24 hores i al telèfon 902 444 300 de 8 a 23 hores. I també a www.notikumi.com.

Cal destacar que hi ha una promoció i les primeres 1.000 entrades tenen un preu de 7 euros. Una vegada venudes les 1.000 primeres entrades, la resta tindrà un preu de 10 euros si es compren de manera anticipada. Si s’adquirixen el mateix dia del concert a la finestreta del Recinte Firal, el preu serà de 15 euros.

La regidora de Cultura, Aida Ginestar, ha destacat: “Anime a tota la gent que vullga assistir a comprar la seua entrada per tal de poder optar a eixe descompte promocional. A més, vull detacar que estos concerts tenen també una finalitat solidària i, part de la recaptació del concert d’enguany anirà destinada a la investigació de la mort sobtada de l’Institut Sanitari de la Fe que du a terme esta tasca”.

Deixa el teu comentari