Divendres 2 de Setembre comencen les festes de l’Alcúdia 2016 amb el pregó d’Anna Serrano

A partir de les 8 de la vesprada, a la porta del Àgora Jove, la Nit del Rock acollirà alguns dels grups més destacats de l’escena actual valenciana

annaAnna Serrano Vallés és llicenciada en Història Contemporània i Filosofia. Enguany, ella serà l’encarregada de llegir el tradicional pregó de les Festes Majors de l’Alcúdia. El seu discurs oferirà una visió molt personal de les festes del poble, enllaçant els seus records “mitificats” de menuda amb el seu treball actual amb les associacions locals. Acompanyant Anna, l’espectacle comptarà amb música d’Òscar Briz i escenografia de Josep Ros. En acabar el pregó, el correfoc dels Dimonis Enroscats acompanyats per la colla la Rosca donarà inici a les Festes 2016.

El mateix dia 2 de Setembre, a partir de les 8 de la vesprada, el carrer Ismael Tomàs acollirà la Nit del Rock. El grup de Ska-Reggae Auxili presentarà el seu nou disc Instants Cremant, mentre que Vadebo oferirà algunes de les cançons dels seu nou treball Actitud. Amb una varietat d’estils, la música compromesa del grup Mafalda, el potent directe de Smoking Souls i l’estil funk-hip hop de Funkiwis de segur agradarà a tots els assistents. Finalment, la nota autòctona vindrà de la mà del grup alcudià Els Ullals, encapçalat pel polifacètic Toni de l’Hostal, que obrirà el concert.

A més a mes, per als qui no els agraden aquest grups, a la plaça Tirant lo Blanch tindrà lloc una animada discomòbil a les 11.30 de la nit.

Deixa el teu comentari