El Club d’Atletisme Almussafes renova la seua Junta Directiva

L’entitat esportiva fa balanç del 2016 en l’assemblea anual, celebrada divendres passat

img-20161205-wa0000-1 La Junta Directiva del Club Atletisme Almussafes té tres nous membres des de divendres passat dia 2. La incorporació com a vocals de Pedro Vicente, Vicent Baldoví i Miki Moreno va obtindre la majoria en l’assemblea anual, en la que també es va aprovar la gestió d’enguany 2016 i es va presentar el projecte esportiu de la pròxima temporada, dos qüestions que van aconseguir també l’acord de l’àmplia majoria de socis presents, concretament 27 vots a favor i 6 abstencions.

Constituït al novembre del 2014, el Club Atletisme Almussafes ha aconseguit llaurar-se un rellevant lloc en l’àmbit esportiu de la localitat. En tan sols dos anys, els seus associats freguen els dos centenars i els esdeveniments esportius anuals organitzats o coorganitzats per l’entitat són cada vegada més nombrosos.

La Sant Silvestre i la Volta a Peu Almussafes són dos dels exemples més clars de la força de convocatòria d’este club, que presidix Puri García des dels seus inicis i que, en l’actualitat manté a Cristina Atanasio, com a secretària, a Empar Catalá exercint de tresorera i als vocals Salva Navarro, Majo Pobla, Luis Miguel Molina, Mireya Villalba, Elena Santana i Francesc Moreno.

Deixa el teu comentari