El col•lectiu de majors d’Almussafes gaudeix d’una excursió a Alcalá del Júcar

La regidora de la Tercera Edat, Paqui Oliver, acompanya al grup de participants en l’activitat

Cinquanta-dos veïns van participar el passat diumenge 30 d’octubre en aquesta activitat cultural organitzada per l’Associació de Jubilats i Pensionistes

excursiojubilatsdefAlmussafes, a 3 de novembre de 2016. L’Associació de Jubilats i Pensionistes d’Almussafes continua oferint activitats que combinen cultura, història i oci. L’última excursió ha sigut la que es va realitzar el passat diumenge 30 d’octubre a la localitat albacetenya d’Alcalá del Xúquer. Amb totes les places cobertes, el viatge es va convertir per als assistents en una oportunitat per a seguir coneixent el nostre entorn i gaudir d’una jornada agradable i divertida.

El passat diumenge 30 d’octubre, un total de 52 almussafenys del col•lectiu de majors de la localitat es van desplaçar fins a la localitat manxega d’Alcalá del Júcar per a conèixer els monuments, la cultura, i la gastronomia d’aquest popular municipi situat a 147 quilòmetres d’Almussafes.

Durant la jornada, els participants van recórrer els seus carrers i van tenir l’oportunitat de visitar els monuments històrics més destacats d’aquesta població de la província d’Albacete, declarada Conjunt Històric-Artístic, entre els quals es troben el castell, la plaça de bous i les Coves de Masagó.

A més, els excursionistes van conèixer de prop com elabora els seus vins una de les empreses més importants d’aquest sector en la localitat, amb un recorregut guiat per les seues vinyes i pels cellers en els quals desenvolupa el procés que va des que es verema fins que s’embotellen els seus caldos.

L’Associació de Jubilats i Pensionistes programa periòdicament activitats d’aquest tipus per a fomentar el coneixement de la història, la cultura i els costums del nostre entorn en una iniciativa que sempre rep un bon acolliment pels veïns de la localitat. De fet, en aquesta ocasió es va aconseguir cobrir de nou totes les places oferides. La regidora de la Tercera Edat, Paqui Oliver, va acompanyar als assistents durant el dia.

Deixa el teu comentari